gezondheid
  • 2022
  • 2019
   
NIEUWS 2022
 
   
"Reservekampioen KWPN Zuid-Holland"
15 07 2019
   

OFIRA WAARD (GLOCK’S FLAVIO X JAZZ) werd in de gecombineerde stamboekkeuring/centrale keuring van KWPN Zuid-Holland in Heerjansdam bevordert tot ster en voorlopig keur met 85 punten voor exterieur en 80 punten voor beweging en uitgenodigd voor de kampioenskeuring. In de kampioenskeuring werd OFIRA WAARD reservekampioen en uitgenodigd voor de Nationale Merrie Keuring op 5 augustus in Ermelo.

Door de jury werd zij omschreven als: “Bloedmooie, scherpe en goed ontwikkelde merrie, met een sterke rug-/lendenpartij. Stappen deed zij zuiver en goed door het lichaam, in draf liet ze veel expressie en buiging in de gewrichten zien, daarbij schakelde ze heel gemakkelijk. Dat laatste deed ze ook in galop en toonde daarin ook veel kracht en afdruk”.

In de kampioenskeuring voegde de jury daar nog aan toe: “Een paard met heel veel allure, naar boven gebouwd, met een opvallend front en een mooie bovenlijn”.

   
"aanvang keuringsklaar maken"
28 06 2019
   

We hebben OFIRA WAARD vandaag afgeleverd bij Stal Leeuwenhof, waar hij keuringsklaar gemaakt zal worden. OFIRA is een dochter van de hannoveraner premiehengst GLOCK’S FLAVIO (FIDERTANZ X DE VITO) en onze elite preferente prestatiemerrie WINTANA WAARD (JAZZ X FLEMMINGH).

waardhoeve, dressuurpaarden, fokkerij
   
   
NIEUWS 2019
 
   
"even voorstellen"
28 06 2019
   

Onze elite preferente prestatie merrie WINTANA WAARD (JAZZ X FLEMMINHG) heeft op 3 juni j.l. het leven geschonken aan een prachtig merrieveulen OFIRA WAARD. Haar vader is de Hannoveraanse premiehengst GLOCK’S FLAVIO. GLOCK'S FLAVIO (Fidertanz  x De Vito x Andiamo x Walthorn x Carolus) is de volle broer van de Duitse tophengst FOUNDATION, die onder Matthias Alexander Rath uitgebracht wordt in de Grand Prix. De vader van beide, Fidertanz, werd onder andere NRW-kampioen, winnaar van het verrichtingsonderzoek, presteerde tot op Grand Prix niveau en is vader van meer dan 40 goedgekeurde zonen. GLOCK’s Flavio beschikt over een gouden instelling en een zeer grote werkwilligheid, wat resulteerde in een 9,0 voor de rijdbaarheid bij zijn verrichtingsonderzoek en een verwachtingswaarde van 144. OFIRA is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent "gouden". Op de foto’s is ze 3wkn oud.

waardhoeve, dressuurpaard, fokkerij
   
keuringen
horsetelex
successen
waardhoeve
onze paarden
hengsten
te koop
nieuws
persbericht
contact
waardhoeve dressuurpaarden fokkerij
waardhoeve dressuurpaarden fokkerij
OFIRA WAARD
waardhoeve dressuurpaarden fokkerij
nieuws
stamboom
video
profiel
Top